Bruiloftscursus

Trouwplannen? Openingsdans?

Ieder trouwfeest is een heel belangrijke gebeurtenis! De openingsdans is even belangrijk als de jurk of het bruidskapsel!

Dansschool Ed & Anjo is al jarenlang het adres voor speciale bruiloftscursussen en privé-lessen voor bruidsparen. Wij kunnen je helpen met het uitzoeken van de muziek voor de openingsdans en met de choreografie.

Als voorbereiding op je huwelijksfeest kun je een korte danscursus en/of privélessen volgen. Bij de danscursus kun je er voor kiezen om een of meerdere dansen te leren. Qua lestijden en dagen zijn wij zeer flexibel. Als je een keer bent verhinderd of van avond wil veranderen is dat in overleg geen probleem! Ook kun je vrijwel per direct instappen omdat de begeleiding individueel is.

De familie van het bruidspaar komt vaak mee op les zodat niet enkel het bruidspaar maar de hele familie kan meedansen op dit prachtige feest. Bel of mail ons voor meer inlichtingen en/of om een afspraak vast te leggen.

Vaak wordt een groepsles afgesloten met een of twee privé-lessen kort voor het huwelijk om de choreografie wat persoonlijker te maken en eventueel een muziekmix te maken naar de wensen van het bruidspaar.