Linedance

Linedance is razend populair en heeft zich ontwikkeld tot een smeltkroes van moderne dansvormen en bevat bewegingen uit salsa, mambo, latindance, swingdance etc . Een groot voordeel is dat er geen danspartner nodig is, u danst met de gezelligheid van een groep.

De cursussen zijn ingedeeld naar niveau van beginners tot vergevorderden. In een cursus van 14 lessen leren de beginners op een rustig tempo stap voor stap de basispassen, de verschillende ritmes, begrippen en choreografieën die vaak gedanst worden. Zo heeft een nieuwe leerling al vlug de beginselen onder de knie en voelt zich al snel thuis op de dansvloer.

Er wordt gedanst op zeer gevarieerde muziek. De nieuwste countryhits maken slechts een deel uit van het genre, want ook popmuziek, oldies, Rock & Roll, top 40, latin etc. komen ruimschoots aan bod! U bent gezond in beweging en als u wilt is het ook mogelijk om aan meerdere lessen deel te nemen. Bij iedere cursus verandert steeds het aanbod van de dansen. Zo blijft het voor iedereen leuk om met de verschillende cursussen mee te blijven doen.Heeft u altijd al linedance willen leren of wilt u hier een goede indruk van krijgen dan bent u altijd hartelijk welkom om een proefles te volgen.